Blagdanska humanitarna akcija

Aktualno 21. prosinca 2016.

Organizirana humanitarna akcija

Tijekom prosinca 2016. godine organizirana je humanitarna akcija podjele blagdanskih poklon paketa djeci s posebnim potrebama i socijalno ugroženog statusa u suradnji s općinskim organizacijama Foruma mladih SDP Klane i Kostrene te Gradskom organizacijom Socijaldemokratskog Foruma žena SDP Rijeke.

U sklopu akcije posjećeni su Dječji dom “Ivana Brlić Mažuranić” , Dnevni centar za rehabilitaciju “Slava Raškaj” , Dječji vrtić “Maestral” (program prilagođen djeci s autizmom), Dječji dom “Tić” , Udruga za zaštitu obitelji Rijeka – U.Z.O.R. , Centar za autizam Rijeka te Osnovna škola “Pećine” (program prilagođen djeci s oštećenjem vida).

Poklone financirala Biljana Borzan

Nabavu poklon paketa financirala je SDP-ova europarlamentarka Biljana Borzan, a s ciljem da se ovi blagdanski dani budu barem malo ljepši za mališane. Nadamo se da smo u tome uspjeli, a svakako ćemo se i nadalje uključivati u humanitarne aktivnosti kojima doprinosimo zajednici u kojoj živimo.

Fotogalerija: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1804826399777500&id=1528103367449806

V. P.