Prvi veliki skup na otvorenom i koncert u ponedjeljak u Rijeci!

Najave 11. studenoga 2007.

Veliki predizborni skup

Predsjednik SDP Hrvatske Zoran Milanović i kandidatkinje i kandidati SDP na listi za Hrvatski sabor u osmoj izbornoj jedinici, sutra, u ponedjeljak 12. studenog 2007. godine borave u Rijeci, Opatiji. Matuljima i Lovranu. Predsjednik Milanović i kandidati na listi u 8.45 sati bit će u SDP-ovu šatoru na riječkom Korzu te se prošetati do tržnice. Od 10 sati su u Matuljima, gdje će uz štand SDP-a razgovarati s građanima. U 11 sati počinje program u Opatiji – na SDP-ovu štandu na tržnici također će se dijeliti promotiovni materijali i razgovarati s građanima. Potom slijedi Lovran, u 12.30 sati te druženje s građanima do 13 sati. Na kraju slijedi veliki predizborni skup u Rijeci.

U 15.15 sati u Rijeci je predviđen sastanak s predsjednikom Zajednice udruga umirovljenika Primorsko-goranske županije Danijelom Mažuranom i predsjednikom Saveza antifašističkih boraca Primorsko-goranske županije Markom Pavkovićem, u prostorijama Zajednice udruga umirovljenika PGŽ-a, Zagrebačka 5B te članovima spomenutih udruga.

U 17 sati predsjednik Milanović i kandidati susrest će se u Hotelu “Bonavia” s predsjednicima organizacija SDP iz Primorsko-goranske županije. U 17 sati na Trgu 128. brigade počinje program uoči skupa SDP, koji se ondje održava u 18 sati, a na njemu nastupaju Dino Dvornik, Eni, Let 3 i Belfast food.

V. B.