Forum mladih SDP-a Rijeke na ECOSY ljetnom kampu u Francuskoj

Aktualno 30. srpnja 2008.

9th ECOSY Summer Camp

Forum mladih SDP Rijeke se pridružio delegaciji Forumu mladih SDPH te će od 25. do 31. srpnja 2008. godine sudjelovati na 9. ECOSY ljetnom kampu (9th ECOSY Summer Camp) u Carpentrasu u Francuskoj. Delegacija Foruma mladih, koja broji devedesetak članica i članova Foruma mladih iz cijele Hrvatske, družit će se, raspravljati i sudjelovati u radionicana sa više od 2000 mladih socijalista i socijaldemokrata iz preko 70 organizacija iz cijele Europe.

ECOSY kamp jedinstvena je prilika za razmijenu ideja, pogleda i razmišljanja sa kolegicama i kolegama iz cijele Europe kroz interaktivne radionice, predavanja o socijaldemokraciji, seminare, moderne treninge i konferencije posvećene vodećim europskim temama i kampanji ECOSY-a “Social Europe for everyone”. ECOSY kamp pravo je mjesto i za početak pripreme pobjede socijaldemokracije na slijedecim izborima za Europski parlament 2009. godine.

Osim političkih rasprava na kampu će biti i brojne sportske, društvene i zabavne aktivnosti. Forum mladih će na feastivalu, putem promotivnih materijala, predstaviti Hrvatsku i rad Foruma mladih SDP Hrvatske.

M. M. M.