Održana IX. Konvencija Gradske organizacije Foruma mladih SDP Rijeke

Aktualno 16. svibnja 2010.

IX. Konvencija Gradske organizacije Foruma mladih SDP Rijeke

U subotu 15. svibnja 2010. godine s početkom u 11:00 sati u Kongresnoj dvorani Hotela Jadran održana je IX. Konvencija Gradske organizacije Foruma mladih SDP Rijeke. Sukladno propisima, na Konvenciji je izabrano novo rukovodstvo Foruma mladih. Za predsjednika je izabran Duško Milovanović, a za potpredsjednike Davor Batagelj i Vojko Braut. Na Konvenciji je također izabran i novi saziv Gradskoga odbora te Predsjedništva koje je osnovano novim Pravilnikom o ustrojstvu organizacije.

Na konvenciji su bili prisutni domaći i inozemni gosti koji su se obratili skupu i to predsjednik GO SDP Rijeke Vojko Obersnel, potpredsjednik GO SDP Rijeke Željko Jovanović, saborski zastupnik SDP Slavko Linić, predsjednik ŽO FM SDP Primorsko-goranske županije Saša Đujić, potpredsjednik SDP Hrvatske Zlatko Komadina, predstavnici Foruma žena i Foruma seniora SDP Rijeke, predstavnici županijskih, gradskih i općinskih organizacija Foruma mladih, predstavnici gradskih i općinskih organizacija SDP te mnogi drugi drugovi i hvala im na tome.

Na Konvenciji je i donesen Program Gradske organizacije za naredno mandatno razdoblje.

Čestitamo svima izabranima!

D. M.