Održana IX. Konvencija ŽO FM SDP PGŽ

Aktualno 16. prosinca 2018.

IX. Konvencija Županijske organizacije Foruma mladih SDP Primorsko-goranske županije

Dana 15. prosinca 2018. godina u prostorijama Mjesnoga odbora Kozala u Rijeci održala se IX. Konvencija Županijske organizacije Foruma mladih SDP Primorsko-goranske županije.

Na Konvenciji usvojeno je Izvješće o radu za prethodno mandatno razdoblje te novi Pravilnik o ustrojstvu i Program Županijske organizacije, a izvršen je i izbor novog rukovodstva.

Za predsjednika je izabran Ivan Vidaković, dok su za potpredsjednike izabrani Ivana Prica i Riccardo Sgardelli. Za članove Predsjedništva izabrani su Tea Dimnjašević, Bruna Jakovac i Biagio Mazzone, dok su u sastav Županijskoga odbora izabrani Juraj Divjakinja, Valentino Klarić, Sandi Manestar, Bernarda Rubeša, Leo Šamanić, Iris Šoda, Tomislav Štimac, Kristian Volarić i Milan Vucelić.

Čestitke svima izabranima, a pogotovo našim članovima Ivani Prici, Biagiu Mazzoneu, Valentinu Klariću, Leu Šamaniću, Iris Šodi, Kristianu Volariću i Milanu Vuceliću, te puno sreće u daljnjem radu! 🙂

Velika zahvala našemu bivšem predsjedniku, a sadašnjem članu Županijskoga odbora SDP Primorsko-goranske županije i predsjedniku Mjesnoga ogranka SDP Kozala Sanjinu Matijeviću što nam je omogućio održavanje Konvencije u prostorijama Mjesnoga odbora Kozala! 🙂

Fotogalerija:

K. Č.