Održana XII. Konvencija Gradske organizacije

Aktualno 12. veljače 2017.

Održana XII. Konvencija Gradske organizacije

U subotu 11. veljače 2017. godine s početkom u 18 sati u prostorijama Gradske organizacije SDP Rijeke održana je XII. Konvencija Gradske organizacije Foruma mladih SDP Rijeke. Sukladno Pravilniku o ustrojstvu, na Konvenciji je izabrano novo rukovodstvo Gradske organizacije. Za predsjednika i potpredsjednike izabrani su Kristian Čarapić te Hermina Baraković Knežević i Filip Milneršić, a također je izabran i novi saziv Gradskoga odbora te Predsjedništva.

Prisutni brojni gosti

Na konvenciji su bili prisutni brojni gosti koji su se obratili skupu, a između ostalih predsjednik Gradske organizacije SDP Rijeke mr. sc. Vojko Obersnel, član Predsjedništva Foruma mladih SDP Hrvatske Ivan Lukež, predsjednici Foruma žena i Foruma seniora SDP Rijeke Dinko Tamarut i Ana Komparić Devčić, predstavnici županijskih, gradskih i općinskih organizacija Foruma mladih, predstavnici gradskih i općinskih organizacija SDP te mnogi drugi drugarice i drugovi i hvala im na tome.

Na Konvenciji je donesen i Program Gradske organizacije za naredno mandatno razdoblje.

Čestitamo svima izabranima!

Poveznica na Facebook vijest: https://www.facebook.com/fm.rijeka/photos/a.1528103557449787.1073741826.1528103367449806/1830738963852910/?type=3

IZABRANI ČLANOVI TIJELA GRADSKE ORGANIZACIJE:

Predsjednik

KRISTIAN ČARAPIĆ