Održana VIII. Konvencija Foruma mladih SDP Hrvatske

Aktualno 24. svibnja 2010.

VIII. Konvencija Foruma mladih SDP Hrvatske

U subotu 22. svibnja 2010. s početkom u 11:00 sati u Hotelu Porin održana je VIII. Konvencija Foruma mladih SDP Hrvatske na kojoj je za novog predsjednika Foruma mladih izabran Saša Đujić, dosadašnji predsjednik županijske organizacije FM SDP Primorsko-goranske županije, a za potpredsjednike Arijana Lekić Fridrih i Ivan Bašić.

Konvenciju su pozdravili predsjednik SDP-a Hrvatske Zoran Milanović, v.d. predsjednika SDP-a Grada Zagreba Ivo Jelušić, potpredsjednik SDP-a i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, veliki broj SDP-ovih saborskih zastupnika i predsjednika županijskih organizacija, predsjednik Foruma seniora SDP-a Hrvatske Duško Plećaš i mnogi drugi domaći i međunarodni gosti.

Ono što je za nas najvažnije je da je za člana Nadzornog odbora Foruma mladih izabran potpredsjednik gradske organizacije FM SDP-a Rijeka Vojko Braut i to s najvećim brojem glasova. Također, važno je za spomenuti i da je za člana Predsjedništva Foruma mladih izabran i Dino Manestar iz Crikvenice. Dakle svi kandidati iz Primorsko-goranske županije za tijela Fourma mladih su dobili povjerenje konvencije.

Čestitke svima izabranima!

D. M.